Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Начи колеги далеч съм от мисълта че ще мина с 500лв за ремонт ....... Застрахователите дадоха 2100лв ....... сега на 24ти май имам абитуриентски бал та мисля парите които ще сабера тогава да ги дам за колата ..... е ще прескоча морето тая година ама кво ... Алфата е по-важна И да колеги прависте нямам никъв опит в изчукване на коли ..... ама кво пък ще го мъча ...квото мога аз каквото не маистор ........ твърдо съм решил че ще си я направя ....колкото и време да отнеме ...... Но определено няма да давам пари някои дами сложи фаровете капака или пък бронята ....... маистор ми трябва само за калниците ....рогата и предната греда .... е и после за боядисването ....
    sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

ми колега, 2100лв и като вземеш още примерно 500 от продажбата на двигател и скорости и още 400 за останалите тенекии на моргата и направо се мяташ на друга кола на която никой не се е упражнявал с чука и електрожена и си гледаш кефа без да влизаш във филми.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        ми колега, 2100лв и като вземеш още примерно 500 от продажбата на двигател и скорости и още 400 за останалите тенекии на моргата и направо се мяташ на друга кола на която никой не се е упражнявал с чука и електрожена и си гледаш кефа без да влизаш във филми.
        Мислиш ли, че има такива?
        Alfa 155 2.0TS 8V '93
        sigpic
        VW LADAVAGEN '81
        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

ми има разбира се. 145/6 жтд вървят в момента около 3000-3500 . ето примерно

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...046&f1=details

да не говорим че за тия пари може и 156 дизел да се намери, което е доста повече кола от 145.
          ако му се занимава на човека- като продаде двигател+скорости+електроника, джанти+гуми, салон и врати и другото за старо желязо , обслужването на новата може и без пари да му излезе.
          точка

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
            Мислиш ли, че има такива?
            И аз също мисля че има много такива!
            Просто в БГ се внасят на99% пълни гробници!

Comment

колега, браво за ентусиазма за това че искаш да си оправиш колата. дай някаква детайлна снимка на двигателния отсек и щетите там. така има вероятност все някой да ти бъде полезен и да ти отговори на въпросите, щом си решил да я правиш колата. иначе темата ще продължава да се пълни със спам
              Lancia Delta 1.6 i.e.

Comment

ето още снимки ...... ако нещо конкретно(важно според вас не се вижда кажете ще кача или направя нови снимки .......
                Attached Files
                Last edited by Б.Колев; d.m.y г., 18:56.

Comment

Намерих един маистор ...които д ами я разпъне и дами накачи радиатори фарове ....абе сичко до боя ..и ми иска 500лв за работа ...... са само тря да си намеря части ... Та ако някои знае от каде да си намеря радиаторите за някви не чак толко големи цени да свирка

Comment

Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                    Намерих един маистор ...които д ами я разпъне и дами накачи радиатори фарове ....абе сичко до боя ..и ми иска 500лв за работа ...... са само тря да си намеря части ... Та ако някои знае от каде да си намеря радиаторите за някви не чак толко големи цени да свирка
                    Множко ми се виждат 500 за работа... Съжелявам за спама, ама наистина са много.
                    Моля те уточни , ако искаш как ще ти я разпъва?
                    Last edited by vaklinator; d.m.y г., 19:27.
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

да бе и на мен ми е интересно !

като гледам , примерно аз ти купувам една греда със 20 см за около 120 кинта от рога сменям ти го и си ти !!
                      а доколкото държача на калника е детско !
                      Last edited by toki4a; d.m.y г., 19:53.
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Аз не бих я правил,удряна кола си е удряна.Едно добро изпарвяне не се върши в кварталния гараж(мое мнение).

Comment

Начи човека които ще я праи ... е от моя квартал от модерното ...... преди време щеше да разпъва на баща ми дедрата .... обаче се оказа че не е осукана .... иначе на въпроса ще ми я разпъне на стенд ....... (или нещо такова ....бащами орежда маистора аз се занимавам с частите ..... ) А гредата си я взех днеска от един ром ....(абе циганин си е ама аиде :Д ) та зех я от него заедно с левия калник ..рамката за фаровете ...маската м/д фаровете и предния капак сичко 300лв ......

а и да кажа в тея 500 лв влиза демонтаж на счупените елементи (които не съм махнал аз ) разпъване заварки и след тва
                          зглобяване ..... (без да пипа вътре ....там само коланите и възглавниците за смяна ...няма друго счупено) абе дефако зглабя я оправя сичко ...после само си опрааам вътре и боята .....

Искам само да попитам .... как точно стои въпроса с Airbega в смисъл такъв нали под CDто има няква джаджа(май е за вазглавниците нещо) не я знам точно ква е тя .......тря ли да се смени или само възглавниците и пиро патроните на коланите
                          Last edited by Б.Колев; d.m.y г., 18:58.

Comment

Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                            Начи човека които ще я праи ... е от моя квартал от модерното ...... преди вевме щеше да разпъва на баща ми дедрата .... обаче се оказа че не е осукана .... иначе на въпроса ще ми я разпъне на стенд ....... (или нещо такова ....бащами орежда маистора аз се занимавам с частите ..... ) А гредата си я взех днеска от един ром ....(абе циганин си е ама аиде :Д ) та зех я от него заедно с левия калник ..рамката за фаровете ...маската м/д фаровете и предния капак сичко 300лв ......
                            Колега, като приключиш с ремонта, сподели колко парички ти е струвало като включиш и паричките за транспорт телефонни разходи, на кратко всичко!
                            Да видя прав ли съм бил

Comment

еми колега ако е за тва дето каза 1200-1300 лв гаранция ще са доста повече ......
                              Мисля да я пребоядисвам цялата ..... по горе забраих да кажа че частите които взех са зелени ...... понеже сички сини имаха вдлабнатини ...... та ще тря да я боядисаме цялата ..а и тавана е надраскан от клоните на дърветата .....

Comment

Колега,виждал ли си удряно Ауди(подцинковано купе)след изправяне и заварки направено добре до 2-3 години цялото(болно място) е в ръжди-демек че заводската подготовка против корозия се е заминала,термично обработения метал лови ръжда 2 пъти по бързо от другия.Приеми го като съвет а не като укор.

Comment

Working...
                                X